Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sterren zingen Salma Hayek toe tijdens bruiloft

Shownieuws

Salma Hayek en haar echtgenoot zijn zaterdag toegezongen door hun bruiloftsgasten. Onder anderen Penélope Cruz en Charlize Theron zongen voor het stel.

Actrice Salma Hayek en haar echtgenoot zijn zaterdagavond toegezongen door hun bruiloftsgasten. Onder anderen Penélope Cruz, Charlize Theron en Ashley Judd zongen 'Over the rainbow' tijdens de tweede bruiloft van het stel, meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

Trad Hayek op Valentijnsdag nog stilletjes in het huwelijk met de Franse zakenman François-Henri Pinault, dit weekeinde werd de verbintenis groots gevierd in Venetië. Vrijdagavond begonnen de festiviteiten met een gemaskerd bal, zaterdag volgden de trouwceremonie en een receptie.

Tijdens de ceremonie zetten de honderdvijftig gasten 'Over the rainbow' uit 'The Wizard of Oz' in. Het gezang werd voortgezet tijdens de receptie in het Teatro La Fenice. De bruid sprong op het podium met U2-zanger Bono en de acteurs Woody Harrelson en Charlize Theron voor het swingende 'Stand by me'.

Ook op de balkons van het bekende operatheater werd gezongen. Theron en ontwerpster Stella McCartney zongen 'Don't cry for me Argentina' uit de musical 'Evita' voor de bruid. Hayek voegde zich bij de dames en het trio zette het bekende Rolling Stones-nummer '(I cant get no) Satisfaction' in.

Het feest zou tot een uur of drie 's nachts doorgegaan zijn. Volgens een gast draaide het allemaal om 'liefde, familie en vrienden'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen