Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bruidsmeisje: bruiloft Heidi en Spencer 'prachtig'

Shownieuws

Stephanie Pratt vond de bruiloft van haar broer 'prachtig'. Spencer Pratt trouwde zaterdag met Heidi Montag, het stel is bekend van realityshow The Hills.

Stephanie Pratt vond de bruiloft van haar broer Spencer 'prachtig'. Dat zei ze kort na de ceremonie tegen MTV. Spencer Pratt stapte zaterdag in het huwelijksbootje met Heidi Montag, het stel is bekend van de Amerikaanse realityshow The Hills.

Stephanie, die ook een van de bruidsmeisjes was, vond dat bruid Heidi er erg mooi uitzag. "Ze droeg sieraden die zeker een miljoen dollar waard waren en had een strapless jurk van Monique Lhullier aan." De zus van de bruidegom schat dat er zo'n tweehonderd mensen aanwezig waren bij het huwelijk in Pasadena, Californië.

Spencer en Heidi, die in de media Speidi genoemd worden, stonden ook in november voor het altaar. Tijdens een vakantie in het Mexicaanse Cabo San Lucas gaven de twee elkaar het jawoord. Dat huwelijk werd niet erkend in hun thuisland Amerika. "Dit keer was heel anders", zegt Stephanie. "De families waren erbij, er was een priester en tijdens de ceremonie werd gebeden."

De bruiloft is gefilmd door MTV en zal te zien zijn in de reality-serie The Hills.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen