Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Katy Perry en Josh Groban toch geen stel

Shownieuws

Katy Perry en Josh Groban zijn toch geen stel. "Josh en Katy zijn erg goede vrienden en doen veel samen, maar zijn geen koppel", beweert Grobans manager.

Katy Perry en Josh Groban hebben toch geen relatie. "Josh en Katy zijn erg goede vrienden en doen veel samen, maar zijn geen koppel." Dat zegt de manager van Groban tegen het Amerikaanse tijdschrift People. Deze week beweerden ingewijden nog het tegenovergestelde tegen de Amerikaanse entertainmentblogger Perez Hilton. De artiesten zouden al enkele weken samen zijn, maar zouden er alles aan doen om hun relatie buiten de schijnwerpers te houden.

Perry, bekend van de hit 'I kissed a girl', verbrak eind vorig jaar haar relatie met Gym Class Heroes-voorman Travis McCoy. In februari werd ze nog gelinkt aan Good Charlotte-gitarist Benji Madden, de ex van Paris Hilton, maar ze ontkende deze relatie op haar weblog.

Groban is vooral in Amerika bekend om zijn combinatie van klassieke muziek en pop. De zanger had drie jaar iets met Mad Men-actrice en model January Jones, maar hun relatie liep in 2006 op de klippen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen