Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dyanne Beekman neemt gas terug

Shownieuws

Dyanne Beekman last een rustpauze in. "Ik heb de drukste periode in mijn leven gehad, en heb nu even rust nodig", verklaart de zwangere imagostyliste.

Dyanne Beekman last een rustpauze in. Dat vertelt de zwangere imagostyliste woensdag in De Telegraaf. "Ik heb de drukste periode in mijn leven gehad, en heb nu even rust nodig. Het belang van mijn kindje staat voorop."

Eind vorige maand vond de eerste editie plaats van het door Beekman georganiseerde Fashion in Focus. Tijdens dit tweedaagse mode-evenement in Amsterdam kregen bezoekers onder meer kledingadvies en werden modeshows gehouden. Eind vorig jaar ging ze een samenwerking aan met Wehkamp. Ze geeft onder meer stijltips op de website van het postorderbedrijf en verkoopt er haar kledingcollecties.

De rustpauze betekent onder meer dat de 36-jarige brunette voorlopig stopt met de opnamen van haar nieuwe programma 'Wat je ziet ben je zelf'. Er zijn inmiddels vier afleveringen opgenomen van het metamorfoseprogramma, waarvan de eerste aflevering vorige week woensdag 290 duizend kijkers trok. Deze afleveringen worden de komende weken nog uitgezonden bij RTL 4. Na haar bevalling deze zomer pakken Beekman en RTL de draad weer op.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen