Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jennifer Hudson zingt weer in geboortestad Chicago

Shownieuws

Jennifer Hudson trad zaterdag voor het eerst sinds een jaar op in haar geboortestad Chicago. Vorig jaar werden haar moeder, broer en neefje daar vermoord.

Jennifer Hudson heeft haar eerste optreden in haar geboortestad Chicago gegeven sinds haar moeder, broer en neefje daar vorig jaar werden vermoord. De zangeres gaf zaterdagavond een show in het theater Chicago's McCormink Place, zo meldde de krant Chicago Sun-Times daags na het concert.

Hudson maakte van de avond een ware familieaangelegenheid. Zo droeg ze het nummer 'You pulled me through' op aan haar familieleden in het publiek. Ook vergezelden vier neefjes haar op het podium, om met haar te zingen.

Hudsons 57-jarige moeder, 29-jarige broer en 7-jarige neefje werden eind oktober doodgeschoten. De voormalig echtgenoot van haar zus is de drievoudige moord ten laste gelegd.

De zangeres, die voor haar rol in 'Dreamgirls' een Oscar won, toert samen met zanger Robin Thicke tot 8 mei door Amerika. Twee maanden terug wist de voormalig American Idol-deelneemster nog een Grammy-award in de wacht te slepen voor haar titelloze album.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen