Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Michael Caine wil niet met pensioen

Shownieuws

Michael Caine is niet van plan om ooit officieel met pensioen te gaan. De 76-jarige acteur neemt wel alleen nog rollen aan die te mooi zijn om af te slaan.

Michael Caine is niet van plan om ooit officieel met pensioen te gaan. Dat vertelt de 76-jarige acteur aan het Britse persbureau Reuters. Hij neemt echter voortaan alleen nog maar rollen aan die hij voor zijn gevoel niet kan laten lopen. "Het gaat dan om aanbiedingen die te mooi zijn om af te slaan. Het gaat inmiddels niet meer om het geld, het heeft echt alleen nog met het script te maken."

Als er echter geen goed aanbod komt, zou het dus zomaar kunnen dat Caine, die in films speelde als 'The Ipcress file', 'The cider house rules' en 'The Dark Knight', binnenkort niet meer op het witte doek te bewonderen is. "Als er geen goed script meer komt, betekent het dat ik met pensioen ben. Maar verwacht geen fanfare of aankondigingen in de media. Dan ben ik gewoon weg. Ik ben ooit soldaat geweest en daarover zeggen ze: oude soldaten sterven niet, die vervagen langzaam."

De Britse filmacteur is zeker nog te zien in de films 'Is anybody there?' en 'Harry Brown', waarvoor hij onlangs de opnamen afrondde en die later dit jaar uitkomen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen