Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vrouw zegt zwanger te zijn van man Amy Winehouse

Shownieuws

Een Britse vrouw beweert dat ze zes weken zwanger is van Blake Fielder Civil, de man van Amy Winehouse. Ze zouden elkaar hebben ontmoet in een afkickkliniek.

Een Britse vrouw beweert dat ze zes weken zwanger is van Blake Fielder Civil, de man van Amy Winehouse. De 31-jarige Gileen Morris vertelt in de Britse tabloid News of the World dat ze meerdere malen seks met hem heeft gehad in de afkickkliniek waar ze beiden zaten.

Morris weet nog niet of ze het kind wil houden. Fielder Civil is volgens haar op de hoogte van de zwangerschap en zou zijn hulp hebben aangeboden bij de zorg voor het kind.

Fielder Civil en Winehouse, die in mei 2007 trouwden, liggen in scheiding. Fielder Civil vroeg de scheiding aan met als reden dat de zangeres zich tijdens haar vakantie op Saint Lucia begin dit jaar met andere mannen in zou hebben gelaten. Hij zat op dat moment in Groot-Brittannië een gevangenisstraf uit voor de mishandeling van een barman en de poging die via omkoping te verdoezelen. Nadat hij in februari vrijkwam moest hij enkele weken verplicht afkicken. In de kliniek waar hij dat deed, probeerde ook Gileen Morris clean te worden.

Volgens de werkloze Morris, die met een heroïneverslaving kampt, is het Fielder Civil die het initiatief nam voor de seks. Ze zouden elkaar regelmatig hebben getroffen in een toiletruimte van de kliniek in Sheffield. Na enkele weken kwam er een einde aan de geheime ontmoetingen nadat een staflid ze kort na elkaar de ruimte zag verlaten.

Inmiddels zijn Fielder Civil en Morris beiden uit de kliniek ontslagen. Ze hebben sindsdien alleen nog telefonisch contact gehad.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen