Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tori Spelling ontkent vete met moeder

Shownieuws

Volgens Tori Spelling zijn de verhalen over een vete tussen haar en haar moeder zwaar overtrokken. Ze zouden slechts uit elkaar zijn gegroeid.

Tori Spelling noemt de verhalen over een vete tussen haar en haar moeder zwaar overtrokken. In een interview met het Amerikaanse tijdschrift People ontkent ze op voet van oorlog te leven met moeder Candy. Ze zouden slechts uit elkaar zijn gegroeid. "Mijn moeder is wie ze is. Ik ben geworden wie ik ben. En op een gegeven moment realiseerde ik me dat dat een slechte combinatie is."

De 35-jarige Tori en haar moeder hebben al jaren een moeizame relatie. De situatie bereikte een dieptepunt toen de actrice drie jaar geleden via via moest vernemen dat haar vader, tv-producent Aaron Spelling, was overleden.

Ondanks alles zegt Tori nog steeds om haar moeder te geven. "Ik houd van mijn moeder. Ik heb altijd van haar gehouden en ik weet ook zeker dat ze van mij houdt", verklaart ze. "Er is geen sprake van een vete. We zijn gewoon niet zo close."

De opmerkingen die Candy onlangs in People maakte over hoe Tori haar kinderen weghoudt bij hun oma, worden door de moeder van Liam (2) en Stella (tien maanden) ontkracht. "Ze is welkom om een toenaderingspoging te doen als ze een rol in hun leven wil spelen", zegt Tori, die voor het laatst een e-mail van haar moeder zou hebben ontvangen toen ze zwanger was van Stella. "Ze weet hoe ze me moet bereiken, ze weet waar we wonen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen