Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Actrice Ashley Tisdale weer single

Shownieuws

Ashley Tisdale is weer vrijgezel. De 'High school musical'-actrice en Jared Murillo, die danser was bij de films, zijn uit elkaar na bijna twee jaar.

'High school musical'-ster Ashley Tisdale is weer vrijgezel. De actrice en haar vriend Jared Murillo, die danser was bij de 'High school musical'-films, zijn na een relatie van bijna twee jaar uit elkaar. Dat heeft de woordvoerder van Tisdale bevestigd tegenover het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly.

De 23-jarige blondine, die de rol van de verwende Sharpay Evans speelt in de muzikale films, en de 20-jarige Murillo, die naast danser ook lid is van de jongensgroep V Factory, zouden uit elkaar zijn gegroeid. "Ze blijven echter vrienden", verklaarde de woordvoerder.

Naast actrice is Tisdale ook zangeres. Haar zangcarrière kwam van de grond door de liedjes die ze zong in de 'High school musical'-films. Begin 2007 verscheen haar debuutalbum 'Headstrong', met daarop bescheiden hits als 'Be good to me' en 'He said she said'. In juni wordt haar tweede album 'Guilty pleasure' verwacht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen