Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Weer nieuwe liefde voor Geri Halliwell

Shownieuws

Geri Halliwell heeft een nieuwe liefde gevonden in Henry Beckwith. De voormalige Spice Girl verbrak een maand geleden haar verloving met Fabrizio Politi.

Geri Halliwell heeft niet lang moeten treuren om haar verbroken verloving met de Italiaanse jachttycoon Fabrizio Politi. De voormalige Spice Girl lijkt een maand na de breuk al weer smoorverliefd op een andere man. Ze werd dit weekeinde op de foto gezet tijdens een skivakantie in Frankrijk met de Londense aristocraat Henry Beckwith.

De foto's bevestigen de eerdere geruchten over een romance tussen de twee. Op de plaatjes, die maandag door verschillende Britse media werden geplaatst, zijn Halliwell en Beckwith zoenend te zien. Ook is te zien hoe de zangeres tussen de benen van haar nieuwe liefde een helling afdaalt. Dochtertje Bluebell, dat Halliwell bijna drie jaar geleden kreeg met scriptschrijver Sacha Gervasi, is blijkens de foto's ook mee op vakantie.

Begin maart werd bekend dat de 36-jarige Halliwell haar relatie met Fabrizio Politi had verbroken. Ze hadden elkaar in december ontmoet en verloofden zich toen na twee weken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen