Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Wolter Kroes bouwt een feestje op Koninginnedag

Shownieuws

Wolter Kroes gaat een bijzondere week tegemoet. De populaire volkszanger heeft op Koninginnenacht- en dag maar liefst zeven optreden, die hij op krukken doet.

Wolter Kroes gaat een bijzondere week tegemoet. De populaire volkszanger heeft op Koninginnenacht- en dag maar liefst zeven optredens, al zit dansen er nog niet in. Vrijdag werd Kroes geopereerd aan zijn been, nadat hij in december tijdens zijn wintersportvakantie in Oostenrijk ten val kwam.

De krukken zullen Kroes er volgens zijn manager niet van weerhouden een feestje te bouwen op het podium. "Koninginnedag is een van de leukste dagen van het jaar. Wolter heeft er enorm veel zin in."

Woensdagavond treedt Kroes, die afgelopen zomer een grote hit scoorde met 'Viva Hollandia', achtereenvolgens op in Etten-Leur, het Rotterdamse Ahoy en Oud Gastel. Op Koninginnedag treedt hij 's middags op op het Amsterdamse Museumplein, om vervolgens Putten, Ermelo en Utrecht aan te doen. Kroes is er dus bij. "En dat is prima", vindt ook zijn manager.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen