Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Suri Cruise (3) naar Scientology-school

Shownieuws

Suri, het dochtertje van Tom Cruise en Katie Holmes, wordt vijf dagen per week door haar ouders naar een Scientology-school gestuurd. Ze werd deze week 3 jaar.

Ze is deze week net 3 jaar geworden, maar dat wil niet zeggen dat ze te jong is om naar school te gaan. Suri, het dochtertje van Tom Cruise en Katie Holmes, wordt vijf dagen per week door haar ouders naar de schoolbanken gestuurd. Ze krijgt les op de New Village Academy in Los Angeles, een Scientology-school die vorig jaar werd opgericht door acteur Will Smith, een goede vriend van Cruise. Dat meldt de Britse krant Daily Mail zondag.

Het personeel van de school zou bestaan uit leden van de Scientology-kerk. De school ziet volgens een bron streng toe op een dieet, waarin weinig suiker en koolhydraten voorkomen.

De directrice van de New Village Academy ontkende vorig jaar nog dat op de school van Will Smith het Scientology-geloof wordt gepredikt. Ze erkende dat de instelling gebruikmaakt van onderwijsmethoden die zijn ontwikkeld door L. Ron Hubbard, de sciencefictionschrijver die de kerk in 1945 oprichtte. Will Smith en zijn vrouw Jada hebben altijd ontkend aan de kerk verbonden te zijn.

Hun goede vrienden Tom Cruise en Katie Holmes daarentegen zijn prominente leden van de Scientology-kerk. De controversiële gemeenschap zou wereldwijd miljoenen volgelingen tellen. Andere bekende aanhangers zijn John Travolta en Kirstie Alley.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen