Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dennis Storm en Valerio Zeno binden strijd aan

Shownieuws

Dennis Storm en Valerio Zeno strijden tegen elkaar in Dennis vs Valerio. Het nieuwe BNN-programma is vanaf 5 april elke zondagavond te zien op Nederland 3.

Dennis Storm en Valerio Zeno strijden tegen elkaar in het nieuwe programma Dennis vs Valerio bij BNN. Dat heeft de omroep dinsdag bekendgemaakt. De show is vanaf 5 april elke zondagavond te zien op Nederland 3.

In de acht uitzendingen willen de presentatoren vaststellen wie 'de echte vent' van de twee is. In de eerste aflevering draait alles om het 'ultieme mannenspeeltje': de auto. Dennis en Valerio moeten onder meer opnieuw rijexamen doen en meedoen aan een race in een zelf gepimpte auto.

Dennis vs Valerio is het vijfde programma in een reeks die begon met Katja vs Bridget in 2005, waarin BNN-coryfeeën Katja Schuurman en Bridget Maasland het tegen elkaar opnamen. Na het vertrek van Maasland bij BNN streed Schuurman in Katja vs De Rest nog twee seizoenen door, tegen elke aflevering een andere BN'er. Vorig jaar concurreerden Sophie Hilbrand en Ruben Nicolaï met elkaar in Ruben vs Sophie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen