Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gordon open over verbroken relatie

Shownieuws

Gordon heeft zelf een einde gemaakt aan de relatie met zijn vriend Sander. "Dat is ook wel eens fijn, om die regie zelf te hebben", schrijft hij op zijn site.

Gordon heeft zelf een einde gemaakt aan de relatie met zijn vriend Sander. Dat schrijft de zanger zaterdag in een openhartige column op zijn website. "Als iets niet meer werkt moet je daar heel eerlijk in zijn en elkaar recht in de ogen kunnen kijken. Ikzelf heb er dit keer een streep onder gezet en dat is ook wel eens fijn, om die regie zelf te hebben."

Over de reden voor de breuk zegt de 40-jarige Topper dat Sander 'de afgelopen maanden veranderde'. "Hij was zichzelf niet meer, of kon dat op een of andere manier ook niet meer zijn", deelt hij. "Ik vind het teleurstellend dat ik wederom een bak met energie in iets heb gestoken en met zo veel bevlogenheid weer ergens in ben gegaan wat dan weer stuk gaat onder de druk van de media en druk van mensen om ons heen."

Op een kwaad woord over zijn ex, met wie hij ruim tien maanden ging, is Gordon echter niet te betrappen. "Ik wil geen kwaad woord over hem spreken en zal dat ook nooit doen. Nooit eerder heb ik iemand ontmoet die zo oprecht en eerlijk in het leven stond als deze jongen", schrijft hij over zijn veertien jaar jongere ex, met wie hij 'de mooiste liefde beleefde die ik ooit heb mogen ontvangen'. "Het is een welkome afwisseling om nu eens uit elkaar te gaan zonder ruzie of bedrog maar met groot wederzijds respect naar elkaar toe."

Dat hij en Sander ooit weer bij elkaar komen, sluit Gordon ook niet uit. "Op dit moment werkt het even niet, maar als hij zijn draai heeft gevonden in het leven, dan kan er nog van alles gebeuren. Zeg nooit nooit." Maar ook voor een nieuwe liefde staat de zanger open. "En bij een volgende liefde zal ik weer roepen dat het ware is. Want stel je nou voor dat het hem echt is en ik heb het niet gezegd? Dat vergeef ik mezelf nooit."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen