Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Redmond O'Neal langer vast

Shownieuws

Redmond O'Neal, de zoon van acteurs Ryan O'Neal en Farrah Fawcett, blijft voorlopig in hechtenis. Hij werd vorige week gearresteerd met heroïne in zijn bezit.

(Novum/AP) - Redmond O'Neal, de zoon van acteurs Ryan O'Neal en Farrah Fawcett, blijft voorlopig in hechtenis. Dat bepaalde een Amerikaanse rechter vrijdag. De 24-jarige gaf in de rechtszaal toe dat hij de regels van zijn proeftijd wegens drugsbezit heeft geschonden.

O'Neal, die zondag werd opgepakt op verdenking van een poging heroïne een gevangenis binnen te smokkelen, wordt volgende week verhoord en moet tot die tijd in de cel blijven. De borgsom die aanvankelijk was vastgesteld op 25 duizend dollar, is ingetrokken door de rechter.

In juni kreeg O'Neal van een rechter een afkickprogramma en een proeftijd opgelegd nadat hij schuld had bekend aan het bezit van heroïne en methamfetamine. Minder dan drie maanden later werd hij samen met zijn vader gearresteerd nadat er drugs in hun gezamenlijke woning in Malibu waren gevonden. Die zaak loopt nog.

O'Neal zou drie jaar gevangenisstraf kunnen krijgen voor het schenden van de voorwaarden van zijn proeftijd. Wanneer hij volgende week voor de rechter moet verschijnen, is niet bekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen