Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Woody Harrelson vergelijkt paparazzo met zombie

Shownieuws

Woody Harrelson heeft de paparazzo met wie hij woensdag een aanvaring had, vergeleken met een zombie. De acteur bracht vrijdag een verklaring naar buiten.

(Novum/AP) - Woody Harrelson heeft de paparazzo met wie hij woensdag een aanvaring had, vergeleken met een zombie. De acteur maakte de vergelijking in een verklaring die hij vrijdag naar buiten bracht over het incident. Hij grapt daarin dat roddelfotografen erg lijken op de hordes zombies waardoor hij wordt achtervolgd in zijn nieuwe film 'Zombieland'.

"Ik had net de opnamen van de film 'Zombieland' afgerond, waarin ik continu word aangevallen door zombies, en toen vloog ik naar New York, nog steeds met mijn personage in mijn hoofd", stelt hij. "Toen ik op het vliegveld aankwam met mijn dochter werd ik lastig gevallen door een paparazzo die ik daarop logischerwijs verwarde met een zombie."

De 47-jarige acteur duwde de camera van de fotograaf van entertainmentwebsite TMZ woensdag in zijn gezicht toen de man hem van het vliegveld naar zijn auto volgde. Ook zou hij het slachtoffer bij zijn nek hebben gegrepen. De politie onderzoekt het incident.

In 2006 viel Harrelson ook al uit naar een paparazzo van TMZ. Dit slachtoffer diende vorig jaar een aanklacht tegen de acteur in. Hij eist een schadevergoeding van ruim anderhalf miljoen euro wegens mishandeling.

'Zombieland', over een door zombies overgenomen wereld, is vanaf 10 december in de Nederlandse bioscopen te zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen