Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vrouw ontkent affaire met Bruce Springsteen

Shownieuws

De vrouw die volgens haar man een affaire heeft met Bruce Springsteen, ontkent dit. "Het gaat hier om ongefundeerde beschuldigingen van een jaloerse man."

(Novum/AP) - De Amerikaanse vrouw die er door haar man van wordt beschuldigd vreemd te zijn gegaan met Bruce Springsteen, ontkent dit. "Mijn cliënte ontkent met klem dat ze een affaire heeft met Bruce Springsteen. Het gaat hier om ongefundeerde beschuldigingen van een jaloerse man", verklaart de advocaat van Ann Kelly tegenover het Amerikaanse tijdschrift People.

De man van de vrouw, Arthur Kelly, diende eind vorige maand een verzoek tot scheiding in. In de documenten beschuldigde hij zijn vrouw van vreemdgaan met Springsteen 'op verschillende momenten en op zo veel plekken dat het er te veel zijn om op te noemen'.

Volgens de advocaat van de vrouw zijn zijn cliënte en de rockzanger lid van dezelfde sportschool in New Jersey, maar speelt er niets tussen hen. Haar man zou wraak willen nemen met zijn actie. Ann Kelly diende begin maart een aanklacht tegen haar echtgenoot in wegens huiselijk geweld.

Bruce Springsteen, die sinds 1991 getrouwd is met Patti Scialfa, ontkende donderdag ook al de affaire met Kelly. De artiest, die in 2006 ook werd beschuldigd van vreemdgaan, noemde de huwelijksjaren met zijn vrouw de achttien beste jaren van zijn leven. "We hebben samen een prachtig gezin waar we van houden en dat we willen beschermen en onze verbondenheid met elkaar is nog net zo sterk als op de dag dat we trouwden."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen