Kies je favoriete radiostation

Dossiers

John Mayer deelt complimenten uit via Twitter

Shownieuws

John Mayer heeft de smaak van het twitteren te pakken. De Amerikaanse zanger complimenteerde zijn jonge collega Demi Lovato via de online berichtenservice.

John Mayer heeft de smaak van het twitteren te pakken. De Amerikaanse zanger, die onlangs verschillende Nederlandse boodschappen achterliet op Twitter, heeft nu zijn jonge collega Demi Lovato via de online berichtenservice gecomplimenteerd met haar muziek.

Mayer liet op zijn Twitterpagina weten dat hij het nummer 'La la land' van de 16-jarige Lovato in zijn hoofd had. Hij gaf daarbij aan dat niet erg te vinden. "Ik kies ervoor om het te zingen. Ik vind het een geraffineerd nummer."

De eveneens bij Twitter aangesloten Lovato, wier debuutalbum 'Don't forget' in september uitkwam, reageerde gevleid op de boodschap van Mayer. "Dat is misschien wel het beste compliment dat ik heb gekregen. Heel erg bedankt", schreef ze.

De twee muzikanten raakten daarop verwikkeld in een conversatie waarin Mayer de zangeres onder meer adviseerde om de tijd te nemen voor het schrijven van nummers en nooit ergens spijt van te hebben. Ook schreef hij te verwachten dat de muzikale carrière van het meisje een succes wordt. "Jij gaat heel veel albums maken, dat weet ik zeker."

Eind vorige maand verschenen er opeens Nederlandstalige berichtjes op de Twittersite van de 32-jarige artiest. De spelfouten in de boodschappen leken erop te duiden dat hij Engelstalige berichten door een vertaalprogramma liet omzetten. Zo schreef hij onder meer: "Vandaag zal ik mijn fiets aan Internet cafe berijden en dan zal ik sommige hard suikergoed en een nieuwe nieuwe vulling voor mijn pen kopen."

Verschillende media meldden onlangs dat de relatie tussen Mayer en actrice Jennifer Aniston beëindigd is omdat zij genoeg had van zijn Twitterverslaving. Hij zou meer aandacht aan het verzenden van berichtjes besteden dan aan haar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen