Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jennifer Lopez wint rechtszaak om domeinnamen

Shownieuws

Jennifer Lopez heeft een rechtszaak gewonnen tegen een Amerikaan die haar naam voor commerciële doeleinden gebruikte. Dat meldt persbureau Reuters donderdag.

Jennifer Lopez heeft een rechtszaak gewonnen tegen een Amerikaan die haar naam voor commerciële doeleinden gebruikte. Dat oordeelde een onafhankelijke rechter van de World Intellectual Property Organization, zo meldt het Britse persbureau Reuters donderdag.

De domeinnamen jenniferlopez.net en jenniferlopez.org verwezen bezoekers door naar een website die de eigenaar per klik geld opleverde. De man moet de domeinnamen binnen tien dagen teruggeven aan Lopez.

De 'Love don't cost a thing'-zangeres, die ook wel J.Lo wordt genoemd, is niet de eerste ster die in opstand komt tegen naamsmisbruik. Onder anderen Pierce Brosnan, Tom Cruise, Celine Dion, Scarlett Johanssson en Madonna gingen haar voor.

Lopez, die in Amerika patent heeft laten leggen op haar naam, verkocht wereldwijd meer dan 48 miljoen albums. De 39-jarige zangeres beviel in februari van een tweeling van zanger Marc Anthony.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen