Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Aerosmith speelt alsnog op Hawaï

Shownieuws

Aerosmith geeft een gratis concert op Hawaï om een eerder afgezegd concert goed te maken. Dat is de uitkomst van een overeenkomst die de band heeft gesloten.

(Novum/AP) - Aerosmith geeft een gratis concert op Hawaï om een eerder afgezegd concert goed te maken. Dat is de uitkomst van een overeenkomst die de band heeft gesloten met de 8300 fans die in de kou kwamen te staan.

De groep had afgesproken in 2007 een optreden op het eiland Maui te geven. Het uitverkochte optreden werd echter afgeblazen, volgens de teleurgestelde fans omdat Aerosmith voor veel meer geld op het nabijgelegen eiland Oahu kon spelen voor een select gezelschap Toyota-dealers. Ook zou de band hebben afgezegd om voor een veel groter publiek in Chicago te kunnen spelen.

De gedupeerden claimden dat ze hierdoor bij elkaar voor niets een half miljoen tot drie miljoen dollar aan reiskosten hadden gemaakt. "Iedereen die een kaartje had gekocht, krijgt een gratis kaartje en de overige kosten worden ook vergoed", zei Brandee Faria, een advocaat die de concertgangers vertegenwoordigt.

Een datum voor het nieuwe optreden is nog niet geprikt, maar dat zal volgens haar ergens in september of oktober zijn. Tegen die tijd heeft Aerosmith een toer door Noord-Amerika afgerond.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen