Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Regisseur Brett Ratner geeft boeken uit

Shownieuws

Hollywoodregisseur Brett Ratner brengt deze week drie boeken over film en filmmakers uit. Dat doet hij via zijn nieuwe uitgeverij RatPress.

Hollywoodregisseur Brett Ratner brengt deze week drie boeken over film en filmmakers uit. Dat doet hij via zijn uitgeverij RatPress, die later meer boeken op de markt moet gaan brengen.

De eerste publicaties zijn nieuwe uitgaven in pocketvorm van reeds bestaande werken over Marlon Brando, Robert Evans en Jim Brown, die niet meer verkrijgbaar waren. De 40-jarige Ratner spreekt van boeken 'die mijn kennis over film hebben vergroot'. "Het alternatief was dat ik fotokopieën zou maken en die aan al mijn vrienden zou geven."

Ratner, die films regisseerde als 'X-men: the last stand' en 'Rush hour 3' en die ook producent is van de televisieserie Prison Break, wilde naar eigen zeggen altijd al de uitgeverswereld in. "Niet zozeer voor de winst. Het is een persoonlijke passie."

De deze week te verschijnen pockets zijn 'Conversations with Marlon Brando' en 'Conversations with Robert Evans' van Lawrence Grobel, en 'Jim: the author's self-centered memoir on the great Jim Brown', van James Toback.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen