Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rihanna wil sieraden terug van politie

Shownieuws

Rihanna wil de sieraden terug die ze droeg op de avond dat ze werd mishandeld door haar vriend Chris Brown. Het zou gaan om een paar oorbellen en drie ringen.

(Novum/AP) - Rihanna wil de sieraden terug die ze droeg op de avond dat ze werd mishandeld door haar vriend Chris Brown. Haar advocaat diende hiertoe een verzoek in bij de politie van Los Angeles. Het zou gaan om een paar oorbellen en drie ringen ter waarde van ruim een miljoen euro.

De politie nam de sieraden in voor onderzoek nadat de zangeres begin februari aangifte tegen haar vriend deed wegens mishandeling. De 19-jarige Brown wordt ervan verdacht Rihanna tijdens een ruzie onder meer te hebben gebeten, geslagen en met de dood te hebben bedreigd. Ook zou hij haar keel hebben dichtgeknepen waardoor zij bijna het bewustzijn verloor.

De 19-jarige zanger gaf zich een dag na het incident zelf aan bij de politie. Hij wordt vervolgd voor bedreiging en mishandeling, maar ontkent schuld. Naar verwachting komt er een schikking in de zaak. Indien dat niet zo is zou Brown maximaal vijf jaar celstraf kunnen krijgen als hij schuldig wordt bevonden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen