Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Simon Cowell waarschuwt Susan Boyle

Shownieuws

Simon Cowell vindt dat Susan Boyle niet te vroeg moet juichen na haar succesvolle auditie bij Britain's Got Talent. "Het betekent niet automatisch dat ze wint."

Simon Cowell vindt dat Susan Boyle op moet passen om niet naast haar schoenen te gaan lopen. De wereld loopt weg met de 47-jarige oude vrijster uit Schotland sinds haar sterke auditie voor het programma Britain's Got Talent, waar Cowell jurylid is. "Dat fans haar geweldig vinden, betekent niet automatisch dat ze het programma wint", verklaarde hij vrijdag tegenover persbureau Reuters.

De enigszins onverzorgde en onopvallende Boyle verraste twee weken geleden zowel de jury als het publiek van de talentenjacht met haar vertolking van het nummer 'I dreamed a dream'. Filmpjes van het optreden zijn sindsdien meer dan vijftig miljoen keer bekeken op internet en de internationale media lijken niet genoeg van het onverwachte talent te krijgen.

Cowell vertelt moe te worden van alle berichten in de media over de kandidate, die op 23 mei in de halve finale van Britain's Got Talent staat. "Ze heeft vier weken om zich voor te bereiden op de belangrijkste avond van haar leven. Ze moet dan beter zingen dan ze ooit heeft gedaan omdat de verwachtingen nu torenhoog zijn. Het gevaar is nu dat het allemaal verschrikkelijk misgaat omdat ze op dit moment te veel wordt afgeleid van het zingen zelf."

Het jurylid gelooft dat het voor Boyle het beste zou zijn om zich even terug te trekken uit de spotlights. "Pak jezelf bijeen voor het grote moment, lieve schat", sprak hij. "Doe de deur dicht, kies het juiste nummer en kom terug naar de show zoals je bent, niet zoals je zou willen zijn."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen