Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Huwelijk Salma Hayek afgetrapt met gemaskerd bal

Shownieuws

De festiviteiten rond de tweede huwelijksceremonie van Salma Hayek met François-Henri Pinault zijn vrijdag begonnen. Ze trouwden in februari al stilletjes.

Met een gemaskerd bal begonnen vrijdagavond de festiviteiten rondom het huwelijk van actrice Salma Hayek met de Franse zakenman François-Henri Pinault. Het stel, dat op Valentijnsdag in Parijs stilletjes in het huwelijk trad, viert dit weekeinde hun verbintenis met een tweede trouwceremonie in Venetië. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

Het gemaskerde bal werd bijgewoond door verschillende prominente vrienden van het echtpaar. Onder anderen Woody Harrelson, Charlize Theron, Penelope Cruz, Ashley Judd en de voormalige Franse president Jacques Chirac stonden op de gastenlijst. Ook Hayeks ex-verloofde Edward Norton, met wie ze vier jaar een relatie had, is naar Italië afgereisd voor het huwelijk van zijn ex.

Na het bal en diner in de tuin van een van de historische woonpaleizen van Venetië volgt zaterdag nog de trouwceremonie in een achttiende-eeuws kasteeltje van de familie van Pinault. Op die plek leerde het echtpaar, dat in september 2007 dochtertje Valentina kreeg, elkaar ruim drie jaar geleden kennen tijdens een diner.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen