Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Madonna boven aan lijst hardwerkende moeders

Shownieuws

Madonna was afgelopen jaar de best verdienende moeder onder de sterren. Ze staat boven aan de lijst met hardwerkende moeders van het Amerikaanse blad Forbes.

Madonna was afgelopen jaar de best verdienende moeder onder de sterren. Ze staat boven aan de lijst met hardwerkende moeders die het Amerikaanse zakenblad Forbes uitgaf. De onlangs gescheiden zangeres, die een dochter en twee zoons heeft, verdiende in 2008 ruim 83 miljoen euro.

Na Madonna was actrice en moeder van twee kinderen Reese Witherspoon afgelopen jaar de best verdienende, en volgens Forbes daarom hardst werkende, bekende moeder. Ze heeft in 2008 ruim 18 miljoen euro op haar bankrekening kunnen bijschrijven. Op de derde plek eindigde Gwyneth Paltrow, die net als Witherspoon een zoon en een dochter heeft, met een jaarinkomen van ruim 15 miljoen euro.

Andere bekende goed verdienende moeders in de top tien zijn onder meer Julia Roberts (drie kinderen), Sarah Jessica Parker (een zoon) en Oscarwinnares Kate Winslet (twee kinderen). Ook actrice Angelina Jolie staat in de lijst, op de zesde plek. Sinds de geboorte van haar tweeling vorig jaar heeft ze nu zes kinderen, maar desondanks wist ze in 2008 toch nog bijna 11 miljoen euro te verdienen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen