Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ex sleept CSI-acteur voor de rechter

Shownieuws

David Caruso's ex heeft de CSI: Miami-acteur aangeklaagd. Ze wil bijna een miljoen euro en een huis van de 53-jarige acteur. Caruso verbrak de relatie in 2007.

(Novum/AP) - David Caruso's ex heeft de CSI: Miami-acteur aangeklaagd. Ze wil bijna een miljoen euro en een huis van de 53-jarige acteur. De vrouw claimt dat Caruso haar beloofd heeft ook na de breuk voor haar te zorgen.

Caruso, die Horatio Caine speelt in de misdaadserie, verbrak in oktober 2007 de relatie met Liza Marquez, twee dagen na de geboorte van hun tweede kind. Het stel was bijna vier jaar bij elkaar. In de aanklacht zet Marquez de acteur neer als een dominante, jaloerse vriend. De twee zouden geregeld ruzies hebben gehad en Caruso zou gezegd hebben dat hij zichzelf op een jacht in de Franse Rivièra ziet en niet als vader.

Marquez stelt dat zij van Caruso moest stoppen met werken en dat hij beloofde 'er altijd voor haar te zijn'. Volgens haar spraken de twee af dat de acteur zijn ex bijna een miljoen euro en een huis zou schenken. Een advocaat van de acteur zegt dat de rechtszaak berust op valse claims. Volgens de advocaat noemt Caruso de zaak 'ongelukkig', omdat het de partijen splijt en de belangen van de kinderen niet meer vooropstaan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen