Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Farrah Fawcett ontslagen uit ziekenhuis

Shownieuws

Farrah Fawcett is donderdagmiddag ontslagen uit een ziekenhuis in Los Angeles. De 62-jarige actrice werd opgenomen in verband met een inwendige bloeding.

Farrah Fawcett is donderdagmiddag ontslagen uit een ziekenhuis in Los Angeles. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People. De Charlie's Angels-actrice, bij wie in 2006 anale kanker werd geconstateerd, lag sinds vorige week in het ziekenhuis.

De 62-jarige actrice werd opgenomen in verband met een inwendige bloeding. Die liep ze op nadat ze in Duitsland een ingreep onderging. Haar arts bevestigde dinsdag dat die ingreep te maken had met de kanker, die uitgezaaid is naar haar lever. People meldt vrijdag dat de bloeding niet direct iets te maken had met de kanker.

Fawcett verliet het ziekenhuis met acteur Ryan O'Neal, met wie ze een 24-jarige zoon heeft en in een jarenlange knipperlichtrelatie is verwikkeld. Volgens een behandelend arts ziet de actrice ernaar uit om Pasen thuis te vieren. "Haar familie heeft haar favoriete eten en thee ingeslagen en ze kan niet wachten daarvan te genieten."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen