Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Woody Harrelson valt opnieuw paparazzo aan

Shownieuws

Acteur Woody Harrelson is woensdag een paparazzo aangevlogen op een luchthaven in New York. Dat meldt entertainmentwebsite TMZ, waar het slachtoffer voor werkt.

Woody Harrelson is woensdag een paparazzo aangevlogen op een luchthaven in New York. Dat meldt entertainmentwebsite TMZ, waar het slachtoffer voor werkt. Ook in 2006 mishandelde de acteur een paparazzo van TMZ.

De fotograaf volgde de Amerikaanse acteur vanaf de luchthaven naar zijn auto en vroeg hem hoe zijn vlucht was. Harrelson reageerde fel en duwde de camera in het gezicht van de man. Ook zou de 47-jarige acteur het slachtoffer bij zijn nek gegrepen hebben. Volgens TMZ onderzoekt de politie het incident.

In 2006 vloog Harrelson op straat in Hollywood een TMZ-paparazzo aan. Het slachtoffer, Josh Levine, klaagde de acteur vorig jaar aan en eist een schadevergoeding van ruim anderhalf miljoen euro wegens mishandeling.

Woody Harrelson speelde in films als 'The people vs. Larry Flint', 'White men can't jump' en 'Natural born killers'. In 1997 was hij genomineerd voor een Oscar voor zijn vertolking van Larry Flint.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen