Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Regisseur derde 'Twilight'-film gevonden

Shownieuws

David Slade neemt de regie van 'Eclipse' op zich. De derde film in de vampierreeks die eind vorig jaar werd afgetrapt met 'Twilight', verschijnt volgende zomer.

(Novum/AP) - David Slade neemt de regie op zich van 'Eclipse', de derde film in de vampierreeks die eind vorig jaar werd afgetrapt met 'Twilight'. Dat heeft producent Summit Entertainment bekendgemaakt. Slade regisseerde eerder de horrorfilm '30 Days of night', die gaat over een plaatsje in Alaska dat wordt geteisterd door vampieren.

Met de aanstelling van Slade komt een einde aan de zoektocht naar een regisseur voor de film, die volgend jaar zomer in de bioscoop verwacht wordt. De makers van de 'Eclipse' overwogen onder meer om met Drew Barrymore in zee te gaan. De actrice, die onlangs haar regiedebuut maakte met 'Whip it', noemde de regie van de film 'een geweldige kans'. "Maar uiteindelijk ligt de beslissing niet bij mij", verklaarde ze vorige maand.

'Twilight' en opvolger 'New moon', die vanaf eind november in de bioscopen draait, zijn verfilmingen van boeken van de Amerikaanse schrijfster Stephenie Meyer. 'Eclipse' wordt gebaseerd op het derde boek in de reeks over de liefde tussen een vampier en een sterfelijk meisje.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen