Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Brittany Murphy in Stallone-film

Shownieuws

Brittany Murphy en David Zayas zijn toegevoegd aan de sterrencast van de actiefilm 'The expendables'. Dat meldt het filmvakblad Hollywood Reporter donderdag.

Brittany Murphy en David Zayas zijn toegevoegd aan de sterrencast van de actiefilm 'The expendables'. Dat meldt het Amerikaanse filmvakblad Hollywood Reporter donderdag.

Eerder werd al bekend dat de acteurs Jason Statham, Mickey Rourke, Jet Li, Dolph Lundgren en Randy Couture in de door Sylvester Stallone geschreven en geregisseerde film te zien zijn. De 'Rambo'-acteur heeft zichzelf ook een klein rolletje toegeëigend. Ook Arnold Schwarzenegger is te zien in de film. Schwarzenegger speelt zichzelf.

De opnamen voor de film, die het verhaal vertelt van een groep soldaten die een Zuid-Amerikaanse dictator proberen te verslaan, zijn vorige maand begonnen. 'The expendables' moet volgend jaar uitkomen.

Murphy was in '8 mile' tegenspeler van Eminem. Ook was ze te zien in films als 'Sin city' en 'Happy feet'. Zayas is bekend van zijn rol in de Amerikaanse televisieserie Dexter.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen