Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sanne Wallis de Vries krijgt radiocolumn

Shownieuws

Sanne Wallis de Vries verzorgt een column voor het Avro-radioprogramma De praktijk. De cabaretière doet dit beurtelings met Karin Spaink, zo meldt de Avro.

Sanne Wallis de Vries verzorgt een column voor het Avro-radioprogramma De praktijk. De cabaretière doet dit beurtelings met schrijfster Karin Spaink. Dat heeft de Avro donderdag bekendgemaakt.

Wallis de Vries, die bekend werd van haar typetjes in het satirische televisieprogramma Kopspijkers, geeft in haar columns haar visie op het gezondheidsnieuws. Ook deelt ze persoonlijke ervaringen, zoals de combinatie van werk en moederschap. De Koefnoen-imitatrice is moeder van twee kinderen.

Oud Parool-columniste Spaink put ook deels uit haar eigen ervaringen. Bij de schrijfster, die lijdt aan de ziekte MS, een aandoening aan het centrale zenuwstelsel, werd in 2006 borstkanker geconstateerd. Daarvoor is ze in de afgelopen jaren behandeld.

De columns zijn vanaf vrijdagmiddag wekelijks te horen op Radio 1. Wallis de Vries bijt de spits af. In het radioprogramma worden uiteenlopende gezondheidskwesties belicht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen