Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lindsay Lohan zit stuk na breuk met Ronson

Shownieuws

Lindsay Lohan gaat door een hel sinds haar breuk met Samantha Ronson. Volgens de 22-jarige actrice zijn haar vrienden zelfs bang dat ze zelfmoordneigingen heeft

Lindsay Lohan gaat door een hel sinds haar breuk met Samantha Ronson. Dat zei ze tegen het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. Volgens de 22-jarige actrice zijn haar vrienden zelfs bang dat ze zelfmoordneigingen heeft, al is dat volgens haar ten onrechte.

Vrijdag verbrak Ronson na bijna twee jaar de relatie met Lohan. De dj huurde vijf bodyguards in om de actrice te weren tijdens een feestje van Ronsons zusje. De volgende dag liet Ronson de sloten van het huis van haar en Lohan vervangen, en maandag informeerden de moeder en zus van de dj bij de politie naar de mogelijkheden voor een contactverbod, dat Ronson uiteindelijk niet wilde aanvragen.

Lohan zegt dat ze eenzaam is zonder de dj. De 'Mean girls'-actrice vertelt dat ze dit weekeinde onheus is bejegend door verschillende sterren, onder wie Nicole Richie. "Iedereen is tegen me."

In het tijdschrift People reageren Lindsays familieleden op de breuk. Haar grootmoeder Marilyn zegt dat de hele familie klaar staat voor de actrice. "Ik zou haar graag willen helpen", zegt de oma vanuit Long Island in de staat New York. "Maar ze is hier niet, ze is in LA." Oma Marilyn stemt overigens wel in met de breuk. "Ik denk niet dat ze bij haar moet zijn."

Lohans vader Michael noemt de breuk 'een nieuw begin' voor de actrice. Lohan, die al jaren overhoop ligt met zijn acterende dochter, zegt dat hij bezorgd is. "Het is altijd moeilijk als een relatie op de klippen loopt. Ik weet dat ze van Samantha hield."

Bronnen van Us Weekly stellen dat Ronson de afgelopen maand meerdere keren probeerde de relatie te verbreken. Telkens zou Lohan gedreigd hebben zichzelf iets aan te doen, maar dat is volgens de actrice niet aan de orde. "Ik ben gewoon erg gekwetst. De situatie is wrang."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen