Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Billy Bob Thornton boos tijdens interview

Shownieuws

Billy Bob Thornton heeft stennis geschopt tijdens een Canadees radio-interview. Hij was beledigd omdat hij werd aangekondigd als acteur en niet als muzikant.

Billy Bob Thornton heeft woensdag stennis geschopt tijdens een interview voor de Canadese radiozender CBC. De acteur, die in de show van dj Jian Ghomesi te gast was met zijn band Boxmasters, was kennelijk beledigd omdat hij werd aangekondigd als acteur en niet als muzikant. "Je hebt de opdracht gekregen om het daar niet over te hebben", zei hij boos, nadat hij was geïntroduceerd als 'de met een Oscar onderscheiden scenarioschrijver, acteur en regisseur'.

Thornton gaf tijdens het gehele interview alleen maar korte en soms verwarrende antwoorden. Waarom hij zo dwars was, is onduidelijk. De 53-jarige ex van Angelina Jolie timmert weliswaar aan de weg als muzikant, maar hij is ook nog actief in de filmwereld. Onlangs verschenen er nog twee films met hem in de hoofdrol: 'Manure' en 'The informers'.

Het radio-interview van Thornton doet denken aan het optreden van Joaquin Phoenix afgelopen februari in de talkshow van David Letterman. De acteur, die een paar maanden geleden bekendmaakte zich voortaan te richten op een muziekcarrière, maakte een verwarde indruk tijdens het interview. Hij zat onderuitgezakt en leek nauwelijks een samenhangende zin uit te kunnen brengen, wat bij Letterman leidde tot frustratie en uiteindelijk woede.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen