Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Candy Dulfer wil kind van nieuwe vriend

Shownieuws

Candy Dulfer, die na vijftien jaar haar relatie verbrak met Thomas Bank, wil een kind. "Ik ben nu samen met een heel leuke man, van wie ik graag een kind wil."

Candy Dulfer, die onlangs na vijftien jaar haar relatie verbrak met muzikant Thomas Bank, wil een kind van haar nieuwe vriend. "Ik ben nu samen met een heel leuke man, van wie ik graag een kind wil", zegt Dulfer, die de identiteit van haar nieuwe, jongere liefde niet onthult, in het nieuwste nummer van weekblad Primo. "Het lijkt me een verrijking van je relatie, maar ook een belasting. En ik ken mezelf: ik ga helemaal tot het gaatje voor mijn kind."

De 39-jarige saxofoniste werkte, ondanks de breuk, toch samen met haar ex aan haar nieuwe album 'Funked up & chilled out'. "Het was even ontzettend moeilijk, maar onze liefde voor muziek zit zo diep dat we toch de cd hebben afgemaakt", vertelt Candy. "We vonden het te erg als die plaat er niet zou komen. De cd is een mooi beeld van wat we gehad hebben samen."

De blonde muzikante ziet haar relatie met Bank, die jarenlang keyboards speelde in haar band, niet als verloren tijd. Het leuke leven dat ze samen als muzikanten leidden is volgens Candy de kracht geweest van hun langdurige relatie. "Echte problemen ebden vaak weg omdat we toch gelukkig moesten zijn met wat we allemaal meemaakten", zegt de saxofoniste. "Hadden we elke avond om zes uur met elkaar aan de keukentafel gezeten, dan was het misschien eerder uitgegaan."

In september viert Dulfer haar veertigste verjaardag. Een leeftijd die haar wel bezighoudt. "Ik heb nu een jongere vriend, dat heeft daar ook wel mee te maken", legt ze uit. "Maar ik zal beperkingen altijd negeren en zo lang mogelijk jong blijven, net als mijn ouders."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen