Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Halle Berry trouwt nooit meer

Shownieuws

Halle Berry stapt nooit meer in het huwelijksbootje. Dat zegt de actrice, die twee keer trouwde, in de mei editie van het Amerikaanse modeblad Harper's Bazaar.

Halle Berry stapt nooit meer in het huwelijksbootje. Dat zegt de actrice, die twee keer getrouwd is geweest, in de nieuwste editie van het Amerikaanse modeblad Harper's Bazaar.

Berry, die een relatie heeft met het 33-jarige model Gaubriel Aubry, heeft 'genoeg' van het huwelijk. Volgens de 'Monster's ball'-actrice denkt haar vriend er precies hetzelfde over. "Ook al is hij nog nooit getrouwd", aldus de 42-jarige.

Het stel, dat samen een 1-jarig dochtertje heeft, liet eerder wel weten na te denken over gezinsuitbreiding. Volgens Aubry heeft Nahla, zoals het meisje heet, een broertje of zusje nodig.

Halle Berry trouwde in 1992 voor de eerste keer met honkbalspeler David Justice. Vier jaar later liep het huwelijk echter weer op de klippen. Ook haar tweede huwelijk met muzikant Eric Benet was geen lang leven beschonken. De twee gingen in 2005 na een huwelijk van eveneens vier jaar uit elkaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen