Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Joling doodmoe van Holland's Got Talent-discussie

Shownieuws

Gerard Joling heeft er geen kracht meer voor. De presentator wordt doodmoe van de discussie over de deelname van jonge kandidaten aan Holland's Got Talent.

Gerard Joling heeft er geen kracht meer voor. De zanger en presentator wordt doodmoe van de door Henkjan Smits opgestarte discussie over de deelname van jonge kandidaten aan het televsieprogamma Holland's Got Talent. "Als Henkjan het moeilijk vindt om kinderen te beoordelen, had hij niet in de jury moeten gaan zitten", laat hij in een reactie op zijn website weten.

De presentator van het talentenjachtprogramma zegt het 'buitengewoon teleurstellend' te vinden dat het jurylid zo negatief is over de deelname van jonge kinderen. Volgens Joling had Smits eerder zijn punt moeten maken. "Dit levert een hoop negatieve publiciteit op waar we allemaal niets aan hebben."

Holland's Got Talent biedt potentiële talenten een podium om het Nederlandse publiek te vermaken. SBS6 zendt het progamma elke zaterdagavond uit. Naast Smits bestaat de jury uit zangeres Patricia Paay en circusdirecteur Robert Ronday.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen