Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Begrafenis Jade Goody op Britse televisie

Shownieuws

De begrafenis van Jade Goody is te volgen op televisie. De realityster, die zondag aan kanker overleed, wordt naar verwachting binnen twee weken begraven.

De begrafenis van Jade Goody is te volgen op de Britse televisie. Dat heeft de woordvoerder van de zondag overleden realityster bevestigd tegenover de Britse krant The Daily Telegraph. Hij noemt de tv-registratie van de uitvaart, die binnen twee weken gehouden wordt, 'de laatste Jade Goody-productie'.

De 27-jarige Goody, die zondag haar strijd tegen kanker verloor, schuwde tijdens haar leven de camera's niet. Ze werd bekend door haar deelname aan twee Britse edities van Big Brother en liet de laatste maanden van haar leven vastleggen voor een realityserie bij de Britse zender Living TV.

Goody verdedigde haar exhibitionisme tijdens haar doodstrijd met het argument dat ze zo veel mogelijk geld wilde verdienen om de toekomst van haar zoontjes Bobby en Freddie veilig te stellen. "Ik wil niet dat mijn kinderen dezelfde verschrikkelijke, van drugs doordrenkte, armoedige jeugd krijgen als ik heb gehad", verklaarde de televisiepersoonlijkheid, die opgroeide in een arm gezin met een aan heroïne verslaafde vader en een aan crack verslaafde moeder.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen