Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kathleen stapt uit K3

Shownieuws

K3 gaat verder zonder Kathleen Aerts. Het blonde lid van de groep wil werken aan een solocarrière. Of er een vervanger wordt gezocht is niet bekendgemaakt.

K3 gaat verder zonder Kathleen Aerts. Dat heeft het Vlaamse trio donderdag bekendgemaakt tijdens een persconferentie. Het blonde lid van de meidengroep voor kinderen vindt het na tien jaar tijd voor iets anders. Of de andere twee K3-leden, Karen Damen en Kristel Verbeke, op zoek gaan naar een nieuwe collega is niet bekendgemaakt.

Kathleen noemde de tien jaar met K3 de mooiste tijd in haar leven. "Samen met Karen en Kristel hebben we dingen bereikt waar ik nooit over heb durven dromen. De honderden optredens, liedjes , de musicals, de films en zo kan ik nog uren doorgaan."

Karen en Kristel gaven aan hun collega en boezemvriendin erg te gaan missen, maar zijn allerminst van plan te stoppen. "Hoe raar het ook zal zijn om zonder Kathleen op een podium te staan na al die jaren met ons drietje, maar, We zitten nog vol ideeën en plannen die we willen waarmaken", zei Kristel.

Of Kathleen een solocarrière begint is onduidelijk. Ze wil de komende tijd met vrienden en familie doorbrengen en gaat zich bezig houden met het opknappen van een oude boerderij, een van haar dromen. Ook gaat ze zich inzetten voor unicef.

Dit jaar zullen er in ieder geval nog shows plaatsvinden van K3 in België en Nederland. Het ziet er niet naar uit dat de groep zichzelf dan K2 noemt.

K3 is sinds 1998 actief. In oktober kwam het negende album, 'Kusje', uit. In totaal verkocht het drietal de afgelopen tien jaar meer dan drieënhalf miljoen album. Ook brachten de zangeressen drie bioscoopfilms uit en hebben ze hun eigen tv-show 'De wereld van K3'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen