Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ewout Genemans presenteert Museumbende

Shownieuws

Ewout Genemans is het nieuwe gezicht van het Avro-kinderprogramma Museumbende. In de show test de 24-jarige presentator samen met kinderen musea.

Ewout Genemans is het nieuwe gezicht van het Avro-kinderprogramma Museumbende. Dat heeft de zender woensdag bekendgemaakt. In de show, die dit najaar te zien is op kinderzender Z@pp, test de 24-jarige presentator samen met kinderen musea. De voorgaande seizoenen van Museumbende werden gepresenteerd door Sipke Jan Bousema.

Genemans is ook het gezicht van het kinderprogramma Willem Wever bij de NCRV. Volgens een woordvoerder van deze omroep betekent de nieuwe baan van Genemans niet dat hij daarmee stopt. "Ewout maakt momenteel ook een programma voor SBS. Hij doet het gewoon allemaal naast elkaar." Bij SBS is momenteel het programma Fans te zien van No Pictures Please, het productiebedrijf van de presentator.

Genemans richtte No Pictures Please twee jaar geleden op met Jon Karthaus, die net als hij een vaste rol speelde in de kinderserie Zoop. Beide acteurs waren ook te zien in de films die naar aanleiding van de populaire serie werden gemaakt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen