Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ex-finalisten Idols in nieuwe kindergroep

Shownieuws

Twee ex-finalisten van Idols, Aäron Ayal en Alice Hoes, vormen samen met zangeres Floor Eizema de nieuwe kinderact Hit!. De eerste single verschijnt 30 maart.

Twee ex-finalisten van Idols, Aäron Ayal en Alice Hoes, vormen samen met zangeres Floor Eizema de nieuwe kinderact Hit!. De eerste single, 'Want ik heb wat ik wou', verschijnt op 30 maart, zo heeft hun platenmaatschappij laten weten.

De vriendinnen Eizema en Hoes zongen samen al enige tijd in het duo The Covergirls. Enkele maanden geleden werden zij en Ayal benaderd door platenmaatschappij Cloud 9 en boekingskantoor Jan Vis om een trio te gaan vormen.

De eerste single is een bewerking van de hit 'Hot 'n cold' van Katy Perry. Ook de meeste andere nummers op het debuutalbum moeten Nederlandstalige bewerkingen van bestaande buitenlandse hits zijn. Het gaat om liedjes van artiesten als Madonna, Rihanna, Pink en Beyoncé Knowles. Het album verschijnt op 12 juni.

De 23-jarige Alice en de 20-jarige Aäron eindigden beiden als zevende in Idols, in respectievelijk 2003 en 2004. De 22-jarige Floor is niet bekend van de tv-talentenjacht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen