Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vlaamse zusjes zingen soundtrack Disneyfilm

Shownieuws

De Dalton Sisters zingen het Nederlandse titelnummer van de nieuwe Disney-film 'Beverly Hills chihuahua'. De single van de Vlaamse zusjes komt op 30 maart uit.

De Dalton Sisters zingen het Nederlandse titelnummer van de nieuwe Disney-film 'Beverly Hills chihuahua'. Dat is maandag bekendgemaakt. De single 'Chihuahua' van de vier Vlaamse zusjes komt op 30 maart uit.

De Dalton Sisters worden gevormd door de 14-jarige Laurine, de 13-jarige Aurelie, de 11-jarige Marie-Laure en de 10-jarige Marie-Helène. De drie oudste meisjes deden in 2007 mee aan het Belgische nationaal juniorsongfestival. Ze haalden de finale met hun nummer 'Verander de wereld', maar verloren. Vorige zomer scoorden de vier zusjes in Vlaanderen een bescheiden hit met het nummer 'Met de tandem naar Amerika'.

'Beverly Hills chihuahua' draait in Nederland vanaf 18 april in de bioscopen. De film gaat over een verwende chihuahua uit Beverly Hills die verdwaalt in Mexico. Onder anderen Drew Barrymore en Andy Garcia spraken stemmen in voor de film. Wie de stemmen voor de Nederlandse bewerking op zich hebben genomen, wordt later bekendgemaakt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen