Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rob Lowe krijgt gelijk in rechtszaak tegen nanny

Shownieuws

Rob Lowe heeft een overwinning geboekt in zijn zaak tegen een oud-nanny. De rechter oordeelde dat de privacyovereenkomst die zij moest tekenen rechtsgeldig is.

Rob Lowe heeft dinsdag een overwinning geboekt in de rechtszaak die hij aanspande tegen een voormalige nanny van zijn kinderen. De rechter in de zaak oordeelde dat de privacyovereenkomst die de 45-jarige acteur en zijn vrouw Sheryl de kinderoppas lieten ondertekenen rechtsgeldig is. Dat meldt de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ.

De 38-jarige Laura Boyce claimde dat de overeenkomst, waarin onder meer stond dat ze zwijgplicht had over wat er binnen huize Lowe gebeurde, haar vrijheid van meningsuiting beperkte. De familie Lowe heeft haar aangeklaagd omdat ze de overeenkomst zou hebben verbroken door publiekelijk 'leugens en vertrouwelijke informatie' te verspreiden.

Met de beslissing van de rechter is het verzoek van Boyce verworpen om de zaak tegen haar te annuleren. De officiële aanklachten tegen de nanny namens de familie Lowe behelzen onder meer laster, contractbreuk en het toebrengen van emotionele schade.

Boyce zou nadat ze in 2007 ontslagen was, verhalen hebben verspreid over de verschrikkelijke manier waarop ze door de Lowes zou zijn behandeld. Ze claimde onder meer dat Sheryl continu naakt door het huis liep en opmerkingen maakte over de lengte van de penis van de vriend van Boyce.

De kinderoppas paste in 2007 zeven maanden lang op de twee zoons van Rob en Sheryl Lowe: Matthew, nu 15, en John, nu 14.

Boyce is niet het enige voormalige personeelslid dat door de Lowes is aangeklaagd. Zij beschuldigen ook een andere oud-nanny en een voormalige kok van laster.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen