Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hugh Jackman bedroefd over uitlekken 'Wolverine'

Shownieuws

Hugh Jackman is diepbedroefd over het uitlekken van zijn nieuwe film 'Wolverine'. De rolprent verscheen een maand voor de officiële release op internet.

(Novum/AP) - Hugh Jackman is diepbedroefd over het uitlekken van zijn nieuwe film 'X-Men Origins: Wolverine'. De rolprent verscheen vorige week op internet, een maand voor de officiële release.

De uitgelekte versie is volledig, maar er moet nog aan geschaafd worden. "Het is net een Ferrari zonder lak", zei hoofdrolspeler Jackman. "Het is een serieus misdrijf en het is ongetwijfeld erg teleurstellend." De acteur zei te denken dat veel fans toch naar de bioscopen zullen gaan.

Maandag ontsloeg het Amerikaanse Fox News een columnist nadat hij een recensie had geschreven van 'Wolverine'. Hij stelde dat het downloaden van de rolprent van Twentieth Century Fox veel makkelijker was dan door de regen naar de bioscoop te gaan. Fox News en Twentieth Century Fox vallen allebei onder Rupert Murdoch's News Corp.

Volgens de filmmaatschappij is de FBI een onderzoek gestart en wordt degene die verantwoordelijk is voor het lek vervolgd. Donderdag ontkende een Australisch bedrijf dat aan de visuele effecten voor 'Wolverine' werkte verantwoordelijk te zijn voor het lekken van de film. De naam van het bedrijf is te zien in de uitgelekte versie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen