Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Baby Charlie Sheen ontslagen uit ziekenhuis

Shownieuws

Max, het zoontje van Charlie Sheen en zijn vrouw Brooke, is ontslagen uit het ziekenhuis. De baby en zijn tweelingbroer Bob werden drie weken geleden geboren.

Max, het drie weken oude zoontje van Charlie Sheen en zijn vrouw Brooke, is ontslagen uit het ziekenhuis. De baby is nu voor het eerst sinds zijn geboorte thuis bij zijn ouders en zijn tweelingbroertje Bob. Dat heeft een woordvoerder van Sheen bevestigd tegenover het Amerikaanse tijdschrift People.

Baby Max moest na zijn geboorte ter observatie in het ziekenhuis blijven omdat hij ondergewicht had. Sheen grapte daar eerder over dat zijn zoontje net als veel mensen een hekel had aan het eten in ziekenhuizen. "Ik heb alleen nooit beseft dat die aversie al zo vroeg kan beginnen", zei de acteur. Geruchten dat de baby hartproblemen heeft, zijn nooit bevestigd.

Max en Bob zijn de eerste gezamenlijke kinderen van de 43-jarige Sheen en zijn 31-jarige vrouw, die vorig jaar mei trouwden. De acteur had al een 24-jarige dochter uit zijn relatie met Paula Profit en twee dochtertjes van 3 en 4 met actrice Denise Richards.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen