Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nick en Simon bedanken fans voor steun

Shownieuws

Nick en Simon voelen zich getroost en gesteund door de steunbetuigingen van fans die zij ontvingen. Het duo raakte onlangs betrokken bij een auto-ongeluk.

Nick en Simon voelen zich getroost door de steunbetuigingen van fans die zij ontvingen nadat ze twee weken geleden betrokken raakten bij een auto-ongeluk. Dat schrijven de Volendamse artiesten op hun website. "Het was echt hartverwarmend en vormde ook een soort van troost. We weten zeker dat het ergens ook het herstel heeft versneld."

Nick Schilder liep een zware hersenschudding op bij het ongeluk in Spanje, dat gebeurde tijdens de opnamen van de videoclip voor de single 'De dag dat alles beter is'. Nadat de remmen van de oldtimer waarin het duo zat het begaven, kwam de auto uiteindelijk tot stilstand tegen een bergwand. Simon Keizer raakte slechts lichtgewond.

De artiesten waren ontroerd door de reacties van hun fans op het incident. "Het is eigenlijk niet in woorden te omschrijven hoeveel steun wij vanuit die hoek hebben ontvangen", schrijven zij. "De kaartjes met daarop alle lieve boodschappen lopen echt in de duizenden."

Na een ingelaste rustperiode van ruim een week zijn de mannen inmiddels klaar om weer aan het werk te gaan. Ze hervatten hun theatertournee 'Overal' en betreden donderdag weer het podium, in de Martiniplaza in Groningen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen