Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mogelijk tv-show rond actrice Jade Goody-musical

Shownieuws

De hoofdrolspeelster in de musical over het leven van Jade Goody wordt mogelijk gezocht via een tv-show. Dat zegt de woordvoerder van de overleden realityster.

De hoofdrolspeelster in de musical over het leven van Jade Goody wordt mogelijk gezocht via een televisieprogramma. Dat heeft de woordvoerder van de overleden realityster gezegd tegen BBC News. "Ik vind het een geweldig idee met enorme potentie." Hij benadrukt echter dat het nog slechts om een idee gaat. "We zijn de voor- en nadelen tegen elkaar aan het afwegen."

Het idee voor de musical en eventueel het televisieprogramma komt van Danny Hayward, de voormalige zakenpartner en een goede vriend van Goody. Hij vertelt dat er nog geen contract is geweest met een zender voor de show, maar weet zeker dat de zoektocht er komt.

Hayward denkt met het programma onbekend talent de kans op beroemdheid te bieden en hoopt op die manier 'de geschiedenis te herhalen'. Goody was een onbekend meisje uit een Brits achterstandsmilieu, die door haar deelname aan het realityprogramma Big Brother in 2002 bekend werd. Het afgelopen jaar groeide ze door haar publieke strijd tegen kanker uit tot een geliefd publiek figuur.

Goody overleed eind vorige maand op 27-jarige leeftijd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen