Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jay Leno opgenomen in ziekenhuis

Shownieuws

Jay Leno is donderdag opgenomen in een ziekenhuis. Wat er precies aan de hand is met de Amerikaanse talkshowpresentator is niet bekendgemaakt.

(Novum/AP) - Jay Leno is donderdag opgenomen in een ziekenhuis. Wat er precies aan de hand is met de televisiepersoonlijkheid is niet bekendgemaakt, maar volgens de woordvoerder van de Amerikaanse talkshowpresentator is er niets ernstigs aan de hand. Leno zou in het ziekenhuis zijn doorgegaan met werken, door telefoontjes te plegen en grappen te schrijven.

De 58-jarige presentator moest door de ziekenhuisopname donderdag verstek laten gaan bij de opnamen van zijn dagelijkse Tonight Show. Ook vrijdag gaan de opnamen van het programma niet door. Leno wordt maandag weer in de studio verwacht.

Leno is nog tot eind mei bij de Amerikaanse zender NBC te zien met de Tonight Show, die hij zeventien jaar lang presenteerde. Dat betekent echter niet dat hij niet meer op de buis te zien zal zijn, in het najaar komt hij met een nieuwe dagelijkse show bij dezelfde zender.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen