Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Musicalacteur René van Kooten in GTST

Shownieuws

René van Kooten is de komende drie weken te zien in Goede Tijden Slechte Tijden. De musicalacteur heeft een gastrol gekregen in Nederlands langstlopende soap.

René van Kooten is de komende drie weken te zien in Goede Tijden Slechte Tijden. De musicalacteur heeft een gastrol gekregen in Nederlands langstlopende soap. "Ik vind het ontzettend leuk", zo vertelde hij dinsdag in het televisieprogramma RTL Boulevard.

Van Kooten kruipt in de huid van vastgoedhandelaar Frederik Waal. Als Waal doet hij er alles aan om Vicky Pouw, gespeeld door Liza Sips, te verleiden tot een zakelijk voorstel.

Zaterdag werd al bekend dat de acteur de komende vijf maanden de rol van farao vertolkt in de musical 'Joseph and the amazing technicolor dreamcoat'. In september staat hij op de planken met de Nederlandse bewerking van de Broadwaymusical 'Urinetown'. Eerder speelde de winnaar van de John Kraaijkamp Musical Award al in producties als 'Miss Saigon', 'Aïda' en 'Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer?'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen