Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ilse DeLange grote winnaar 3FM Awards

Shownieuws

Ilse DeLange heeft drie 3FM Awards in de wacht gesleept. Luisteraars gaven haar de radioprijs voor beste zangeres, de beste single, het beste album.

Ilse DeLange heeft donderdagavond drie 3FM Awards in de wacht gesleept. De luisteraars van de zender gaven haar de radioprijs voor beste zangeres, de beste single, het beste album. Krezip werd uitgeroepen tot beste band en Alain Clark tot beste zanger. De luisteraars vonden Anouk de beste rockartiest. Within Temptation mocht de prijs voor de beste live-act in ontvangst nemen en Novastar werd geëerd als beste alternatieve artiest. Nikki werd gezien als de beste nieuwkomer.

Via internet kwamen neer dan 450 duizend stemmen binnen. De prijzen werden uitgereikt in een uitverkochte Gashouder in Amsterdam en ook op radio en tv werd er aandacht aan besteed. Tijdens de show traden onder anderen Bløf, Alain Clark, De Jeugd van Tegenwoordig, VanVelzen en Ilse DeLange zelf op.

De Twentse zangeres ontving eerder deze week al De Schaal van Rigter voor haar single 'So Incredible'. Dat was het afgelopen jaar op 3FM de meest gedraaide single.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen