Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Japanse popster naakt opgepakt in park

Shownieuws

De Japanse popster Tsuyoshi Kusanagi is donderdag opgepakt in een park In Tokio. De politie trof het lid van de groep Smap daar naakt en dronken aan.

(Novum/AP) - De Japanse popster Tsuyoshi Kusanagi is donderdag ingerekend wegens schennis van de openbare eerbaarheid. De politie trof hem na klachten van omwonenden dronken en spiernaakt aan in een park in Tokio. De 34-jarige Kusanagi, die zijn kleren op een stapel naast zich had liggen, verzette zich tegen zijn arrestatie.

Kusanagi debuteerde in 1991 met de vijf leden tellende groep Smap, die in die jaren de Japanse popscene domineerde en ook te zien was in tv-series en films. Kusanagi werd snel razend populair. Hij spreekt vloeiend Koreaans en is ook populair in Zuid-Korea.

De Japanse televisie toonde drommen fans, journalisten en fotografen bij het politiebureau waar Kusanagi voor ondervraging heen was gebracht.

Toyota liet weten zijn commercials voor huurauto's waarin Kusanagi een rol speelt, terug te trekken. Verwacht wordt dat andere bedrijven die met de ster in zee zijn gegaan hun contracten met hem eveneens zullen opzeggen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen